Nederlandse Intra Oculaire Implant Club (NIOIC)

De Nederlandse Intra Oculaire Implant Club (NIOIC) stelt zich tot doel haar leden door middel van het organiseren van symposia op de hoogte te houden van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de implant- en refractiechirurgie.

 

Lidmaatschap
Lidmaatschap van de NIOIC is alleen bestemd voor NOG leden.
Bij het lidmaatschap is inbegrepen een gratis lidmaatschap van ESCRS gedurende 5 jaar inclusief digitale toegang tot het Journal of Cataract and Refractive Surgery en de interactieve e-Learning modules van de ESCRS. Voor AIOS geldt bovendien een gereduceerd tarief voor de ESCRS- en NIOIC congressen. Nieuwe aspirant leden kunnen het gehele jaar worden aangemeld via het NOG ledenportaal.

 

Kosten
€95 per jaar, voor assistenten in opleiding €25 per jaar.

 

NIOIC congres 2023
Op vrijdag 17 en zaterdag 18 november 2023 vindt het NIOIC congres plaats in OBA congres, gevestigd op de 7e verdieping van de Openbare Bibliotheek Amsterdam.

Op vrijdagmiddag 17 november wordt naast een programma voor AIOS ook een programma voor optometristen, TOA’s, verpleegkundigen en OK-assistenten georganiseerd.Tijdens het symposium op zaterdag 18 november wordt u bijgepraat over actuele zaken op het terrein van de cataract- en refractiechirurgie.

De internationale sprekers zijn dit jaar Adi Abulafia, Arthur Cummings, Oliver Findl en Jose Güell. De verschillende sessies worden afgesloten met een interactieve paneldiscussie met het publiek. Voor het video symposium ‘You make the call’ op zaterdag 18 november ontvangen wij graag uw video (3 korte video fragmenten 60 seconden maximaal met 3 bijbehorende meerkeuze vragen) over een interessante casus. Geen merknamen in beeld. Stuur uw video’s aan eyelapid@yahoo.com

Bijgaand het definitieve programma. Registratie is mogelijk vanaf 11 oktober 2023 via www.congresdienst.nl/nioic

 

 

Bestuur
Prof. Dr. R.M.M.A. Nuijts, voorzitter
Dr. N.J. Reus, secretaris
Dr. M.V. Joosse, penningmeester
Dr. R. Lapid-Gortzak, lid
Drs. R.H.J. Wijdh, lid

                                           
Ereleden
Prof. Dr G. van Rij
Drs. J.M. den Boon
Drs. Y.P. Henry, FEB

 

Het tweedaagse NIOIC congres in november 2022 in het WTC in Rotterdam was een groot succes met sprekers uit binnen- en buitenland en een grote opkomst.