Patiënten

Patiëntenvoorlichting

Het Nederlands Oogheelkundig Gezelschap (NOG) is de wetenschappelijke beroepsvereniging van oogartsen en heeft als doelstelling de bevordering van de oogheelkunde en het bevorderen en bewaken van de kwaliteit en veiligheid van de oogheelkundige zorg.

Op het ‘Patiënten’ blad van deze website vindt u informatie over patiëntenverenigingen, patiëntenvoorlichtingsinformatie over diverse oogheelkundige aandoeningen en een overzicht van gecertificeerde refractiechirurgen die ooglaserbehandelingen uitvoeren. Ook kunt u een oogarts zoeken in uw omgeving.

Mist u een onderwerp, heeft u suggesties ter verbetering of andere opmerkingen over de patiënteninformatie laat het ons dan weten via e-mail. Alvast hartelijk dank voor uw bereidheid om mee te denken!

Het NOG kan geen individueel medisch advies geven aan patiënten. Voor medische vragen verwijzen wij u naar uw huisarts of de behandelend oogarts. 

Adres NOG

Lid van:

Voor beoordeling van (oogheelkundige) klachten kunt u terecht bij uw (huis)arts. Uw (huis)arts verwijst u zo nodig door naar een oogarts. Het NOG speelt hierin geen rol.

Het besloten gedeelte van de website is alleen toegankelijk met een DOC-access inlogaccount.

Bent u uw inloggegevens vergeten?
Vraag hier uw gegevens opnieuw op.

Heeft u problemen met inloggen?
Neem contact op met onze helpdesk.

Heeft u nog geen inloggegevens?
Vraag uw DOC-access inloggegevens aan.