Welkom bij de uitleg voor de NOG app. Op deze pagina vindt u informatie over de verschillende onderdelen die te vinden zijn in de app, en hoe meldingen aan/uitgezet kunnen worden.

Met de app van het NOG:

  • Blijft u door push notificaties op de hoogte van de recente ontwikkelingen binnen de oogheelkunde
  • Bekijkt u belangrijke congressen en evenementen in een overzichtelijk lijst
  • Kunt u de richtlijnen op uw telefoon inzien

Download de App

Push notificaties activeren in iOS

Bij het installeren van een app krijgt u altijd de vraag of de applicatie u meldingen mag sturen, de keuze wordt opgeslagen op uw iPhone of iPad.

Op een later tijdstip kunt u deze altijd aanpassen.

Open Instellingen en navigeer naar ‘Berichtgeving‘. Hier vindt u een lijst terug van alle applicaties op uw iPhone of iPad die de mogelijkheid hebben om meldingen te sturen. Selecteer in de NOG app in de lijst met apps, nu kunt u de meldingen activeren.

Push notificaties activeren in Android

(1) Houdt de NOG app lang ingedrukt om het volgende resultaat te bereiken:
(2) Klik op meldingen, en kies of u ze aan of uit wil zetten wanneer u het volgende in beeld hebt

De onderdelen van de app

Bovenste balk

De bovenste balk bestaat uit drie onderdelen, zoals te zien is op onderstaande screenshot. Dit zijn de volgende drie: zoekfunctie, DOC-access inlog functie en een uitgebreider menu.

(1) DOC-access inlog functie
Om bij het besloten deel van de website te komen moet u inloggen via DOC-access. Klik op het rood met witte kruis in de bovenste balk en het volgende beeld verschijnt. Voer hier de juiste gegevens in en u kunt gebruik maken van het besloten deel van de website.
(2) Zoekfunctie
Op zoek naar iets specifieks? Klik op het zoek-tekentje in de bovenste balk, dan verschijnt het volgende beeld. Hier typt u vervolgens uw zoekopdracht in.
(3) Menu
De laatste optie in de bovenste balk is de menu optie. Als u deze aanklikt kunt u vervolgens meerdere dingen aanklikken waardoor het menu uitklapt, en er meer opties beschikbaar worden. Alles is ingedeeld onder het juiste kopje, waardoor het zoeken makkelijker wordt gemaakt.

Onderste balk

In de balk onderin heeft u de keuze uit vier verschillende onderdelen: nieuws, agenda, richtlijn en vacatures. De nieuwspagina ziet er uit als op de screenshot. Hier kunt u over de pagina heen scrollen om zo het laatste nieuws van het Nederlands Oogheelkundig Gezelschap te ontdekken.

(1) Nieuws
Als u links onderin op Nieuws klikt ziet u het laatste nieuws van het NOG
(2) Agenda
Als u op Agenda klikt onderin de balk verschijnt het volgende overzicht, hier kunt u alle evenementen van de NOG en betrokken partijen zien. Erg handig en overzichtelijk dus.
(3) Richtlijn
Voor het raadplegen van een richtlijn klikt u op een van onderstaande onderwerpen, waarna de betreffende richtlijnen voor het onderdeel in beeld komen.
(4) Vacatures
Interesse in een nieuwe baan? Controleer de vacature-sectie van de NOG-app regelmatig, misschien zit er iets voor u tussen.