Kennismiddelen

ACTA en One Network

Acta Ophtalmologica

De Acta Ophthalmologica wordt uitgegeven door de Acta Ophthalmologica Scandanavian Foundation en is het officiële wetenschappelijke tijdschrift van de Scandinavische nationale wetenschappelijke verenigingen en de European Association for Vision and Eye Research (EVER). Nederland is in deze organisatie het ‘zesde Scandinavische land’ inclusief een gelijkwaardige rol in de editorial board.

Het NOG heeft een collectief lidmaatschap afgesloten voor haar leden, waardoor alle gewone en aspirant leden digitaal toegang hebben tot het tijdschrift. Het NOG geeft de distributeur regelmatig een nieuw bestand met e-mailadressen door. Zorg dus dat uw e-mailadres up-to-date is. Uw persoonlijke gegevens kunt u beheren in het NOG ledenportaal. Uit milieu overwegingen leest iedereen standaard de online versie. In het ledenportaal kunt u aangeven of u de geprinte versie in de brievenbus wenst te ontvangen.

ONE Network

Als NOG lid kunt u gebruik maken van het ONE Network (Ophthalmologic News & Education) van de American Academy of Ophthalmology (AAO).

Als u lid wilt worden van het ONE Network kunt u hier zelf een account aanvragen. Aanmelding vindt niet via het NOG bureau plaats, omdat vanwege privacyregels geen e-mailadressen van NOG leden uitgewisseld mogen worden met Amerika. 

Er is ook een app beschikbaar: