Update overstap nieuwe kwaliteitsregistratie cataract

woensdag, 16 december, 2020

Inmiddels zijn 15 instellingen helemaal klaar om te gaan registreren in de nieuwe kwaliteitsregistratie cataract. Bij 65 instellingen loopt het ondertekenen van de juridische documenten.

Heeft uw instelling nog geen contactpersoon doorgegeven aan het NOG? Doe dit dan zo snel mogelijk. Voor meer informatie over de nieuwe registratie klik hier. Voor het doorgeven van een contactpersoon klik hier.

De beveiliging van de persoonsgegevens in de registratiedatabase is verhoogd. Oogartsen krijgen een persoonlijk account met SMS verificatie. Het is daardoor moeilijker voor ondersteuners om in te loggen in de accounts van oogartsen om hen te helpen bij de registratie. Als oplossing hiervoor wordt momenteel gewerkt aan het beschikbaar maken van een tweede type account, een specifiek “registratieaccount” met toegang tot het web-formulier en de overzichtspagina met ingevoerde operaties (en niet tot de spiegelinformatie). Helaas is het nog te vroeg om een betrouwbare schatting te geven wanneer dit accounttype beschikbaar zal komen. Dit heeft uiteraard voor ons een hoge prioriteit. We zullen u daarom op de hoogte houden van de ontwikkelingen hierin.

De huidige registratie blijft in 2021 nog elke maanden beschikbaar, zodat u operaties uitgevoerd in 2020 nog in de oude omgeving kunt registreren.

 

Contact

024 - 32 49 044
nog@oogheelkunde.org
Bezoekadres:
Van Trieststraat 1E
6512 CW Nijmegen
Postadres:
Postbus 1583
6501 BN Nijmegen