FMS Netwerk Innovatie – samenwerken met technische universiteiten

7 november 2023
SAVE THE DATE

Op dinsdag 7 november organiseert de Federatie Medisch Specialisten het Netwerk Innovatie van 19.00-21.00 uur in de Domus Medica in Utrecht (inloop met buffet vanaf 18.00 uur). Het thema van deze avond is: Samenwerken met technische universiteiten.

Bij het ontwikkelen van innovaties hebben medisch specialisten technische expertise nodig, maar de technische universiteiten hebben medisch specialisten net zo hard nodig om te zorgen dat hun innovaties goed aansluiten bij de werkvloer. Hoe kunnen zij de krachten optimaal bundelen? Tijdens vier duopresentaties van medisch specialisten en universiteiten worden praktijkvoorbeelden gedeeld.  

Binnenkort ontvangen we meer informatie over het programma en de sprekers. Die plaatsen we bij dit bericht. Op dat moment kun je je ook aanmelden. 

Over het Netwerk Innovatie
Het doel van het Netwerk Innovatie is kennis uitwisselen, elkaar inspireren en partijen bij elkaar brengen die gezamenlijk initiatieven kunnen opstarten. Alle medisch specialisten die interesse hebben in innovatie kunnen gratis aan het netwerk deelnemen. Twee keer per jaar wordt er een bijeenkomst georganiseerd. De FMS verwelkomt je graag in de Domus Medica in Utrecht! 
 
Praktische informatie
Datum: dinsdag 7 november
Tijd: 19.00-21.00 uur (inloop met buffet vanaf 18.00 uur)
Locatie: Domus Medica in Utrecht