Cursus ‘Introductie tot de klinische en fundamentele oncologie’ (beter bekend als de NVvO Basiscursus Oncologie)

14 maart 2016
 t/m 14 maart 2016

De Nederlandse Vereniging voor Oncologie (NVvO) organiseert van 14 t/m 18 maart 2016 weer de postacademische cursus ‘Introductie tot de klinische en fundamentele oncologie’, beter bekend als de NVvO Basiscursus Oncologie. Tijdens deze 5-daagse cursus introduceren diverse sprekers, allen specialisten op hun gebied, verschillende onderwerpen uit de oncologische research en behandeling. Het programma streeft ernaar een breed overzicht te geven van de belangrijkste aspecten van basaal en klinisch oncologisch onderzoek, behandeling en zowel psychosociale als ethische aspecten.

De cursus is bedoeld voor artsen die net zijn begonnen met een oncologisch georiënteerde specialisatie en voor afgestudeerde biomedische onderzoekers die begonnen zijn met een oncologisch onderzoeksproject.

Datum: 14 t/m 18 maart 2016

Locatie: Landgoed Avegoor, Ellecom

Inschrijven: www.nvvoncologie.nl (vanaf 1 oktober a.s.)

Kosten: € 895,- p.p., waarbij zijn inbegrepen vier hotelovernachtingen en alle maaltijden. KWF Kankerbestrijding vergoedt de kosten voor nieuw-benoemde wetenschappelijk medewerkers op de KWF-projecten en voor KWF-fellows.