REP-online

In opdracht van het NOG zijn de volgende Richtlijn Educatie Programma's (REP-Online) ontwikkeld.  

Deze programma's zijn ontwikkeld in samenwerking met NOG-leden die betrokken waren bij de ontwikkeling van de richtlijn. REP-Online is  kosteloos beschikbaar. Uitsluitend de LMD REP levert t/m 19 mei 2017 accreditatiepunten op. Alle andere hierboven genoemde NOG REPs voldoen niet aan de eisen van het format opgelegd door ABFE waardoor accreditatie voorlopig niet verleend kan worden.  Om in te loggen gebruikt u dezelfde gebruikersnaam en wachtwoord die u ontvangen heeft voor het besloten gedeelte van de NOG-website.

Het voordeel van e-learning is dat de geaccrediteerde nascholing onafhankelijk van plaats of tijd gevolgd kan worden. Het onderbreken van de nascholing en later vervolgen is ook mogelijk. REP-Online bestaat uit twee delen:

  1. Theorie; de richtlijn
    De theorie is zowel in een online versie als in een print versie (pdf) opgenomen in het programma.
  2. Kennistoets over de theorie.
    De kennistoets bevat verschillende typen vragen over de theorie en over casuïstiek.

Bij elke vraag is een verwijzing naar het betreffende deel van de theorie. Na het beantwoorden van een vraag wordt meteen feedback op het antwoord gegeven. Indien u de toets gehaald heeft, wordt het certificaat getoond en uw accreditatiepunten automatisch via het GAIA-systeem doorgegeven. Dit gebeurt tweemaandelijks, waardoor het kan voorkomen dat door u behaalde accreditatie niet altijd direct zichtbaar is.

Wij stellen het op prijs als u het evaluatieformulier invult aan het einde van de toets.

 

Online cursussen:

EURETINA InSight,

American Academy of Ophthalmology

ESCRS

Contact

T: 024 - 32 49 044
M: 06 - 52 34 58 45
Bezoekadres:
Trieststraat 1e
6512 CW 
Nijmegen.
Postadres:
Postbus 1583
6501 BN Nijmegen